poroshenko-obgovoriv-z-zastupnikom-derzhsekretarya-ssha-protidiyu-pivnichnomu-potoku-2

Порошенко обговорив з заступником держсекретаря США протидію "Північному потоку-2"

 • 9294 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Президент України Петро Порошенко провів зустріч з заступником Державного секретаря США з питань енергетичних ресурсів Френсісом Фенноном та обговорив питання протидії будівництву "Північного потоку-2". Про це він повідомив в своєму Twitter, передає УНН.

"Під час сьогоднішньої зустрічі із Заступником Державного секретаря США з питань енергетичних ресурсів Френсісом Фенноном обговорили, зокрема, практичні заходи української та американської сторін щодо протидії будівництву "Північного потоку-2", - повідомив Порошенко.

Нагадаємо, раніше Феннон заявляв, що Україна та США єдині в своїй позиції щодо протидії реалізації російського проекту “Північний потік-2”, який є прямою загрозою енергетичній безпеці Європи і погіршує ситуацію із диверсифікацією способів постачання енергоносіїв до європейських споживачів.

Заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль повідомляла, що на сьогодні чотири європейські країни підтримують будівництво російського газогону “Північний потік-2”. Це Німеччина, Австрія, Нідерланди і Бельгія.

Українські Національні Новини

Політика