poroshenko-obyednavsya-z-klichkom-schob-vidbivati-zvinuvachennya-u-skhemakh-z-medvedchukom-ekspert

Порошенко об'єднався з Кличком, щоб відбивати звинувачення у схемах з Медведчуком - експерт

 • 22110 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Експрезидент Петро Порошенко і мер столиці Віталій Кличко, за інформацією журналіста і блогера Михайла Шнайдера, об'єдналися, щоб відбиватися від звинувачень в корупції і співпраці з лідером проросійської "Опозиційної платформи - За життя" (ОПЗЖ) Віктором Медведчуком. Про це KV стало відомо з повідомлення Михайла Шнайдера на його сторінці в Facebook, передає УНН.

"А ви знали що, Порошенко і Кличко вирішили оформити політичний союз, щоб було легше відбиватися від звинувачень в корупції і співпраці з Медведчуком - і далі на пару освоювати бюджет Києва", - написав Михайло Шнайдер.

Те, що Віталій Кличко і Петро Порошенко в хороших відносинах, за словами Михайла Шнайдера підтверджується тим, що мер Києва сьогодні виступив на з'їзді політичної партії "Європейська солідарність" з вітальним словом.

Михайло Шнайдер вважає, що вся "натягнутість" була лише показухою для людських очей на час місцевих виборів, а насправді Кличко і Порошенко продовжують залишатися діловими партнерами.

"У Києві досі діє масштабна схема, яка працює по "лініях" Кличко-Порошенко-Кононенко-Березнко-Засенко і Кличко-Комарницький -Терентьев. Після масштабних обшуків у столичних комунальних підприємствах (КП) і департаментах Київської міськдержадміністрації (КМДА) система опинилася під загрозою. А тепер, побоюючись відставки з поста глави КМДА, яку він заслужив, Кличко вирішив публічно "примиритися" з Порошенком і в політичному плані. У свою чергу "Гетьман" сам опинився під загрозою - за його справи з Медведчуком після публікації розслідування Дениса Бігуса. І це - союз збитого льотчика Петра Олексійовича з льотчиком, який так і не злетів - у Кличка 1,5% рейтинг. Але кожен з них готовий піти на все, щоб зберегти можливість і далі сидіти на столичних потоках", - резюмував Шнайдер.

Українські Національні Новини

Політика