poroshenko-perepriznachiv-golovu-nkrzi

Порошенко перепризначив голову НКРЗІ

 • 5368 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко перепризначив Олександра Животовського на посаді голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. Про це йдеться в указі №223/2019, передає УНН.

Так, указом №220/2019 Олександра Животовського звільнено з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, відповідно до пункту 6 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України.

Указом №221/2019 Петра Яцука поновлено посаді голови Національної комісії. А указом №222/2019 Яцука звільнено з посади голови Національної комісії з підстав, передбачених Законом України "Про очищення влади" (пункт 72 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України).

Указом президента №223/2019 Олександра Животовського призначено головою Національної комісії.

"Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про телекомунікації" постановляю:

Призначити Животовського Олександра Миколайовича Головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації", - йдеться в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент звільнив командувача Національної гвардії України

Нагадаємо, у 2014 році Порошенко призначив Олександра Животовського головою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Як повідомляв УНН, чинний Президент України Петро Порошенко призначив Володимира Горковенка на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Також нагадаємо, звільненого з посади члена Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка призначено членом Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Українські Національні Новини

Політика