poroshenko-pochav-zustrich-z-erdoganom

Порошенко почав зустріч з Ердоганом

 • 10647 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Президент України Петро Порошенко розпочав зустріч з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Про це йдеться у Twitter Глави держави, передає УНН.

"Радий зустрічі із Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Надзвичайно важливо, що ми підтримуємо регулярні та плідні контакти з керівництвом Турецької Республіки", - сказано у повідомленні.

За даними АП, зустріч відбувається в палаці Buyuk Mabeyn. Після спілкування відбудеться сьоме засідання Українсько-турецької стратегічної ради високого рівня.

За результатами переговорів заплановано підписання двосторонніх документів.

Як повідомляв УНН, раніше Президент зустрівся з Вселенським патріархом у Стамбулі. П.Порошенко і Варфоломій підписали угоду про співпрацію і взаємодію, яка стосується створення незалежної української церкви.

Нагадаємо, 3 листопада П.Порошенко розпочав свій візит до Туреччини. Зокрема, у Стамбульського університету українському президенту присвоїли звання почесного доктора політичних наук.

Президент України Петро Порошенко 3-4 листопада перебуватиме з офіційним візитом у Туреччині, де візьме участь у засіданні Стратегічної ради високого рівня та проведе перемовини з Президентом Реджепом Тайїпом Ердоганом.

Українські Національні Новини

Політика