poroshenko-povinen-povernuti-kredit-vzyatiy-pid-derzhgarantiyi-vereschuk

Порошенко повинен повернути кредит, взятий під держгарантії - Верещук

 • 36206 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. П'ятий президент Петро Порошенко повинен повернути кредит, виданий під державні гарантії підприємству "Кузня на Рибальському". Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила народний депутат, кандидат на пост мера Києва Ірина Верещук, передає УНН.

"Коли я чую критику від представника партії, яку очолює Петро Порошенко, про сто мільйонів, які недоотримує армія, згадую про те, як у 2017 році суднобудівний завод "Кузня на Рибальському", який був у власності Петра Порошенка, отримує кредит в державному банку під державні гарантії на півмільярда гривень на зміцнення обороноздатності.

Цей кредит Порошенко не виплачує. А вже в серпні поточного року Міністерство фінансів у себе на сайті розмістило інформацію про виплату за цим кредитом", - сказала політик.

Питання про те, скільки подібних кредитів було взято в роки президентства Порошенка по держгарантії залишається відкритим, додала Верещук.

"І якщо ви щось говорите нам, дорікаючи в чомусь щодо армії, запитайте у Порошенка, коли він виплатить кредити", - підкреслила нардеп.

Нагадаємо, раніше Ірина Верещук прокоментувала дефіцит держбюджету. За її словами, його потрібно скорочувати за рахунок зниження зарплат членам наглядової ради.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Parimatch та Ювентус оголосили про партнерство

     • 11735 переглядiв

    Пожежу на полігоні під Києвом ще не загасили

     • 25048 переглядiв