poroshenko-prigadav-zelenskomu-zharti-pro-ukrayinu-pid-chas-ilovayska-i-debaltseva

Порошенко пригадав Зеленському жарти про Україну під час Іловайська і Дебальцева

 • 9080 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У той час, коли на східному фронті гинули захисники держави, кандидат в президенти Володимир Зеленський виголошував зі сцени образливі жарти про країну. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час виборчих дебатів на "Олімпійському", передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми бачимо тотальну некомпетентність. У нас, виявляється, українська армія і верховний головнокомандувач винні в тому, що гинуть українські люди, гинуть українські воїни. У нас немає агресії", - зазначив Президент, відповідаючи на закид опонента про його вину за Іловайську трагедію і ситуацію в Дебальцево.

За його словами, некомпетентність Зеленського викликана тим, що він жодного разу не був на фронті, тож не знає, що відбувалось в Іловайську і Дебальцево.

При цьому він додав, що винний у загибелі багатьох людей на Донбасі за останні 5 років – російський президент Володимир Путін і російська армія.

У той же час Порошенко нагадав, як в тяжкі для країни часи Зеленський-актор у своїх жартах під час виступів ображав Україну.

Нагадаємо, дебати на НСК "Олімпійський", згідно з результатами жеребкування, почне кандидат в президенти Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика