poroshenko-pro-kiborgiv-nam-vipala-chest-zhiti-v-odin-chas-iz-neymovirnimi-geroyami

Порошенко про кіборгів: нам випала честь жити в один час із неймовірними героями

 • 17327 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Нам випала честь жити в один час із неймовірними героями, які вже стали легендою. Запекле протистояння українських воїнів з російськими агресорами в Донецькому аеропорту завершилося наприкінці січня. Про це сказав Президент України Петро Порошенкопід час вшанування героїв-кіборгів, які загинули під час оборони аеропорту “Донецьк”, передає УНН.

Захід відбувається у Києві на території Міністерства оборони України.

"Нам випала честь жити в один час із неймовірними героями, які вже стали легендою. Запекле протистояння українських воїнів з російськими агресорами в Донецькому аеропорту завершилося наприкінці січня. Не витримали стіни. А от українські воїни вистояли, не зламалися і здобули безсмертну славу. І тому – перемогли!" - наголосив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент поставив в один ряд Томос, безвіз та донецьких кіборгів

Він додав, що біль і вдячність спонукають нас пам’ятати про всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України.

"Вічна пам'ять полеглим героям! Слава живим захисникам Донецького аеропорту! Слава Україні!" - додав Глава держави.

У заході також взяли участь дружина Президента Марина Порошенко, міністр оборони Степан Полторак та родичі загиблих. На території Міноборони також вишикувались солдати, які тримали у руках портрети загиблих героїв.

Нагадаємо, 16 січня – неофіційно називають Днем українських "кіборгів".

Українські Національні Новини

Політика