poroshenko-proekt-pivnichniy-potik-2-spryamovaniy-na-te-schob-rozkoloti-yes

Порошенко: проект "Північний потік-2" спрямований на те, щоб розколоти ЄС

 • 9474 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Проект газопроводу "Північний потік-2" спрямований на те, щоб розколоти Європейський союз та нанести шкоду Україні. Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час спільного брифінгу з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром, передає УНН.

"Безумовно Україну цікавить і ситуація з "Північним потоком-2". Сьогодні Україна докладає зусиль для того, щоби переконати, що "Північний потік 2" – це абсолютно політичний, а не економічний проект, який спрямований на те, щоб розколоти єдність ЄС, спрямований для того, щоб нанести шкоду Україні і значно понизити рівень безпеки всього регіону, а не просто конкурентоздатність європейської економіки. Ми дуже розраховуємо на те, що буде знайдено оптимальне рішення", - заявив Порошенко.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко сьогодні проводить зустріч з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром, який перебуватиме з офіційним візитом в Україні 29-30 травня.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи у Брюсселі, заявив, що на “Північний потік −2” має поширюватися дія третього енергопакета ЄС.

Українські Національні Новини

Політика