poroshenko-ta-zelenskiy-stali-na-kolina-pid-chas-debativ

Порошенко та Зеленський стали на коліна під час дебатів

 • 37368 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Кандидати у президенти України Петро Порошенко і Володимир Зеленський під час дебатів на НСК "Олімпійський" стали на коліна, передає кореспондент УНН.

У відповідь на звернення Петра Порошенка про те, що Володимир Зеленський готовий був стати на коліна перед президентом РФ Володимиром Путіним, його опонент відповів, що готовий і зараз стати на коліна перед тими, хто не дочекався рідних з фронту.

“Я звернувся до Путіна і сказав: я готовий стати на коліна. Тільки не ставте на коліна Україну. Ви можете побачити, це правда. З приводу колін, я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір‘ю, яка не дочекалась свого сина з фронту, я зараз стану на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалась свого батька. Я готовий зараз стати на коліна перед кожною жінкою, яка не дочекалась свого чоловіка, і вас запрошую”, — сказав Зеленський.

Після цього обидва кандидати на сцені на стадіоні стали на коліна.

Нагадаємо, чинний Голова держави і кандидат у президенти України Петро Порошенко перейшов на сцену до опонента по передвиборчих дебатах Володимира Зеленського.

Раніше УНН повідомляв, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський під час дебатів на НСК "Олімпійський" передав питання кандидату Петру Порошенку від українського народу стосовно моряків, Роттердам+ і Дебальцеве.

Українські Національні Новини

Політика