poroshenko-vviv-u-diyu-tayemne-rishennya-rnbo-schodo-pidsumkiv-voyennogo-stanu

Порошенко ввів у дію таємне рішення РНБО щодо підсумків воєнного стану

 • 24408 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко ввів у дію таємне рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 грудня 2018 року "Щодо підсумків введення воєнного стану в Україні", передає УНН із посиланням на прес-службу Глави держави.

Рішення РНБО було введено в дію указом №17/2019, який підписав Президент.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 грудня 2018 року "Щодо підсумків введення воєнного стану в Україні" (додається, таємно)", - йдеться у документі.

В указі також зазначено, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введенного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Цей документ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, 26 грудня термін дії воєнного стану завершився о 14:00.

За словами Порошенка, воєнний стан не вплинув на життя цивільних громадян та на економіку держави.

25 листопада, у районі Керченської протоки стався російський збройний напад і захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса в порт Маріуполя – з Чорного в Азовське море, також було поранено і захоплено в полон членів їхніх екіпажів. У зв'язку з цим у 10 областях України було введено воєнний стан до 26 грудня терміном на 30 днів.

Українські Національні Новини

Політика