poroshenko-vzhe-do-kintsya-tsogo-roku-v-ukrayini-mozhe-buti-stvoreniy-antikoruptsiyniy-sud

Порошенко: вже до кінця цього року в Україні може бути створений Антикорупційний суд

 • 6708 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Вже до кінця цього року в Україні може бути створений Антикорупційний суд. Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час спільного брифінгу з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром, передає УНН.

"Я висловлюю щире побажання, що Парламент спроможеться прийняти відповідний законопроект і ми зможемо розпочати процес створення Антикорупційного суду вже в липні цього року і цього року цей процес буде завершений і Україна буде мати Антикорупційний суд", - заявив Порошенко.

Загалом Порошенко сподівається, що до президентських виборів в Україні завершиться створення повноцінної антикорупційної інфраструктури.

"У нас до президентських виборів залишився майже рік, і я дуже сподіваюсь, що нам вдасться завершити створення в повному обсязі антикорупційної інфраструктури, яку, я хочу наголосити, немає жодна країна світу", - зазначив він.

Як повідомляв УНН, парламент може проголосувати за законопроект про Антикорупційний суд наступного пленарного тижня у вівторок. Про це в кулуарах парламенту заяви народний депутат України Сергій Алєксєєв.

Українські Національні Новини

Політика