poroshenko-zrobiv-sche-odnu-zayavu-schodo-nato

Порошенко зробив ще одну заяву щодо НАТО

 • 10756 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. На сьогодні Україна робить незрівнянно більше для регіональної і світової безпеки, ніж багато хто з інших партнерів по НАТО. І цей внесок має бути належним чином оцінений Альянсом. Про це заявив Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Наша держава, український народ чітко визначився із своїм майбутнім – у сім’ї народів Вільного Світу", - зазначив Президент.

Він назвав завданням забезпечення входження України в трансатлантичну систему безпеки.

"Вже сьогодні ми робимо незрівнянно більше для регіональної і світової безпеки, ніж багато хто з інших партнерів по НАТО. І цей наш внесок, наша самопожертва, мають бути належним чином оцінені Альянсом. У цьому питанні не має і не може бути вузьконаціональних інтересів. Це питання безпеки всього Вільного Світу", - наголосив він.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко раніше заявив про бажання, щоб до 2030 року Україна була членом Європейського Союзу і НАТО.

Також нагадаємо, Верховная Рада ухвалила закон про нацбезпеку з курсом на ЄС та НАТО. Порошенко назвав це ще одним кроком до членства в Альянсі.

Українські Національні Новини

Політика