poroshenko-zyavitsya-na-zasidannya-schodo-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-popri-pokhoron-batka

Порошенко з’явиться на засідання щодо обрання запобіжного заходу, попри похорон батька

 • 16087 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. П’ятий президент України Петро Порошенко з’явиться на судове засіданні щодо розгляду клопотання про застосування до нього запобіжного заходу 18 червня. Про це повідомив адвокат Порошенка Ілля Новіков, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні вночі помер батько Петра Олексійовича. Він буде присутнім в четвер, засідання відбудеться. Це дуже принципове питання", - сказав Новіков.

За його словами, справу проти п'ятого президента розглядатиме суддя Сергій Вовк, відомий дуже одіозними рішеннями.

Як повідомлялося, Офіс Генерального прокурора України подав до Печерського районного суду Києва клопотання щодо застосування до п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 10 млн грн.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва планує 18 червня розглянути клопотання про обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України, народному депутату Петру Порошенку.

Як повідомлялося, у бюро заявили, що повідомили про підозру п’ятому президенту України.

Водночас, адвокат Порошенка Ілля Новіков зазначив, що у ДБР намагалися вручити підозру Поршенку у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Українські Національні Новини

Політика