port-u-peterburzi-na-tli-atak-bezpilotnykiv-prypynyv-perevaliuvaty-selitru-roszmi

Порт у петербурзі на тлі атак безпілотників припинив перевалювати селітру - росЗМІ

 • 26943 переглядiв

петербурзький порт зупиняє перевалку аміачної селітри на тлі атак безпілотників, плануючи перенести операції за межі міста.

Великий порт петербург припинив перевалку аміачної селітри на тлі атак безпілотників. Місцева влада в майбутньому планує винести перевалку селітри за межі міста, імовірно в усть-лугу. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на джерела, пише УНН.

Деталі

За даними видання, великий порт санкт-петербург у лютому припинив перевалку селітри. Зазначається, що для порту Петербурга це означає втрату вагомих 3 мільйонів тонн вантажів на рік.

Для порту, який і так перебуває в непростому становищі через втрату торговельних операцій з Європою, це досить істотний удар,

- йдеться в повідомленні.

За інформацією джерел, операції припинено через заборону влади на тлі побоювань атак безпілотників, водночас ухвалено рішення про винесення перевалки селітри за межі міста. Як нове місце перевалки селітри розглядається Усть-Луга. Втім, наразі місто не готове приймати селітру, оскільки порту необхідна модернізація інфраструктури.

Нагадаємо

Після атаки на ленінградську область рф вранці 3 березня на території нафтогазової компанії "петербурзький нафтовий термінал" у санкт-петербурзі знайшли безпілотник літакового типу. За даними росЗМІ вибуху не сталося.