porushuye-volyu-prezidenta-ta-volyu-narodu-eksdeputat-pro-robotu-1xbet-v-ukrayini-popri-anulyuvannya-litsenziyi

“Порушує волю Президента та волю народу”: ексдепутат про роботу 1xBet в Україні попри анулювання ліцензії

 • 243405 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Попри анулювання ліцензій 1xBet в Україні, всі сайти-дзеркала букмекера і досі доступні для українських гравців: на них можна робити ставки, грати в онлайн-казино та ігри. На думку ексдепутата Андрія Павловського той факт, що на 1xBet і досі не наклали санкції та не заборонили його повну роботу в Україні - є порушенням волі Президента та всього українського народу, передає УНН.

Цитата

“Це порушує не тільки волю Президента, який дав доручення розібратися, навести порядок у галузі, але й волю громадян України, які двічі збирали необхідну кількість голосів, щоб припинити це неподобство. 1xBet - дійсно російська компанія, афілійована з російськими власниками і я так розумію, що частина коштів, яку вони тут заробляють, сплачується потім як податок у держбюджет рф, за рахунок якого російський уряд купує зброю та боєприпаси, якими вбивають українських солдат і мирних громадян. Тому це дійсно неприпустимі речі”, - наголосив Павловський.

Контекст

У Міністерстві юстиції України заявили, що Комісія з регулювання державних ігор та лотерей має ініціювати введення санкцій проти проросійського букмекера 1xBet.

Раніше КРАІЛ позбавила ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала в Україні під цим брендом.

За результатами перевірки інформації у документах, які подала ТОВ “ТБК” (1xBet), коли отримувала ліцензії для роботи в Україні, були виявлені недостовірні відомості в контексті зв’язку ТОВ “ТБК” (1xBet) з державою-агресором. Однак незважаючи на це, букмекерська контора 1xBet і досі доступна в Україні.

Українські Національні Новини

Політика