posadovets-derzhsluzhbi-pravtsi-vimagav-vid-pidpriyemtsya-50-tis-grn

Посадовець держслужби праці вимагав від підприємця 50 тис. грн

 • 9641 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. На Львівщині співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні 50 тис. грн неправомірної вигоди виконуючого обов'язки начальника одного зі структурних підрозділів Головного управління Державної служби з питань праці. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"Оперативники спецслужби встановили, що посадовець за посередництва свого знайомого вимагав 50 тис. грн від місцевого комерсанта за невнесення його підприємства до плану проведення профільних перевірок", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали хабарника та його спільника на одній із вулиць Львова під час одержання всієї суми хабара.

У межах кримінального провадження відкритого за ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила на хабарі голову однієї з тергромад на Донеччині

Нагадаємо, співробітники Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки та Головного слідчого управління СБУ задокументували факти незаконного заволодіння частиною цілісного майнового комплексу стратегічного держпідприємства "Електронмаш".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП