posadovets-dsns-rozkradav-palivo-priznachene-dlya-ekstrenikh-viyizdiv-ryatuvalnikiv

Посадовець ДСНС розкрадав паливо, призначене для екстрених виїздів рятувальників

 • 8594 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Керівника одного зі структурних підрозділів управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області викрили на систематичному розкраданні державних паливно-мастильних матеріалів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

"Оперативники спецслужби встановили, що начальник відділу матеріального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення протиправно збував приватним особам талони на пальне, призначене для екстрених виїздів бригад рятувальників", - сказано у повідомленні.

За попередніми підрахунками, підполковник служби цивільного захисту реалізував понад три тисячі літрів дизпалива та бензину різних марок. За даними спецслужби, сума завданих державі збитків через незаконні розтрати становить понад сто тисяч гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці задокументували черговий факт реалізації зловмисником талонів на бензин мешканцю обласного центру.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем - ред.) вирішується питання щодо оголошення службовцю про підозру у скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Київській області бухгалтера сільської ради засудили за розкрадання 100 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП