posadovtsya-dfs-na-kiyivschini-zatrimano-za-2500-dolariv-khabara

Посадовця ДФС на Київщині затримано за 2500 доларів хабара

 • 12817 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Посадовця ГУ ДФС у Київській області затримано на одержанні неправомірної вигоди в сумі 2500 доларів США. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури міста Києва.

Прокуратурою міста Києва спільно зі слідчим управлінням ГУНП у Києві та працівниками Управління стратегічних розслідувань в Києві Департаменту стратегічних розслідувань НП України викрито службову особу Ірпінського відділення Вишгородської ОДПІ ГУДФС у Київській області під час одержання неправомірної вигоди від приватного підприємця.

Так, 20 ноября на території адміністративної будівлі Ірпінської ОДПІ ГУДФС у Київській області в м. Ірпінь в порядку ст. 208 КПК України затримано головного державного ревізора-інспектора Ірпінського відділення Вишгородської ОДПІ ГУДФС у Київській області після отримання від приватного підприємця грошових коштів в розмірі 2 500 доларів США за не вжиття дій з примусового стягнення податкового боргу, в тому числі не проведення процедури опису та накладання арешту на майно підприємства.

На теперішній час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та вирішуються питання про повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.

Нагадаємо, начальника відділу ДФС Київщини затримали на хабарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП