posadovtsya-fondu-derzhmayna-suditimut-za-khabarnitstvo

Посадовця Фонду держмайна судитимуть за хабарництво

 • 8653 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. У Дніпрі посадовця Регіонального відділення Фонду державного майна судитимуть за хабар. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Дніпропетровською прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо начальника одного з відділів Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Встановлено, що у березні 2016 року до вказаної особи звернувся директор товариства з обмеженою відповідальністю з метою одержання в оренду приміщення, яке належить державі, для продажу непродовольчих товарів та ремонту побутових приладів.

За передачу зазначеного об’єкта в оренду із застосуванням найнижчого коефіцієнту орендної ставки в розмірі 5 % зловмисниця одержала від директора підприємства неправомірну вигоду у сумі 13 тисяч гривень та 500 доларів США.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Як повідомляв УНН, обвинувальний акт щодо екс-ректора НАУ направлено до суду. Посадовця звинувачують в отриманні 100 тис. євро хабара.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП