posadovtsya-zakarpatskoyi-oda-vikrili-pri-otrimanni-400-dol-khabara

Посадовця Закарпатської ОДА викрили при отриманні 400 дол. хабара

 • 12670 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Начальника одного з управлінь Закарпатської облдержадміністрації викрили при отриманні 400 дол. хабара. Про це повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко у Facebook, передає УНН.

"Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України викрито начальника одного з управлінь Закарпатської ОДА під час отримання 400 дол. США неправомірної вигоди", - написав Лисенко.

За даними слідства, вказану суму затриманий вимагав від закарпатця за сприяння з використанням службового становища у вирішенні питання щодо переоформлення права власності на транспортний засіб, який належить особі з інвалідністю.

"Викрили посадовця у його робочому кабінеті безпосередньо після отримання хабара", - зазначив Лисенко.

Наразі вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст.208 КПК України та поміщення до ізолятора тимчасового тримання.

"Триває проведення першочергових слідчих дій з документування протиправної діяльності посадовця обласної адміністрації, за результатами чого, останньому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою", - додав речник.

Нагадаємо, у Хмельницькій області прокурора обласної прокуратури затримали під час отримання 2500 доларів хабара від підприємця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП