posadovtsyu-dms-povidomili-pidozru-cherez-oformlennya-pasportiv-za-zavischenoyu-tsinoyu

Посадовцю ДМС повідомили про підозру через оформлення паспортів за завищеною ціною

 • 12356 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Керівнику одного із районних відділів Управління Державної міграційної служби в Чернівецькій області та його пособнику повідомили про підозру у оформленні паспортів за завищеними цінами. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ДБР.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру керівнику одного із районних відділів Управління Державної міграційної служби в Чернівецькій області та його пособнику у одержанні неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

Так, слідством встановлено, що начальник разом з пособником організували схему одержання неправомірної вигоди.

"В період з грудня 2019 року по лютий 2020 року працівник приватної фірми приймала замовлення на виготовлення ID-карток та закордонних біометричних паспортів за цінами завищеними на 200-500 гривень. В подальшому заробіток ділився з керівником райвідділу ДМС. При цьому документи оформлювалися за звичайною процедурою - через платіжний термінал за офіційно встановленими цінами", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, на Вінниччині судитимуть митника та його спільника за організацію схеми збагачення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП