poshkodzheni-budinki-zagibli-y-poraneni-naslidki-obstriliv-mikolayeva-ta-oblasti

Пошкоджені будинки і жертви серед цивільних: наслідки обстрілів Миколаєва та області

 • 197241 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Вчора, 6 червня, російські окупанти обстріляли Миколаїв та область, внаслідок чого пошкоджено приватні будинки, є загиблі та поранені, інформує УНН.

Ситуація у Миколаєві

Внаслідок вчорашніх ворожих атак пошкоджено 9 приватних будинків (переважно вікна, дах та фасад). На одній із вулиць обірвана лінія електромереж. 

Пошкоджена будівля однієї з міських шкіл (там вибило вікна та пошкодило майно - наразі фахівці підраховують збитки), а також одне з приватних підприємств із виробництва металопластикових вікон.

"На жаль, не обійшлось без жертв: одна людина загинула на місці обстрілу, ще одна дістала поранення", – повідомив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Ситуація на Миколаївщині

Окупанти обстріляли Баштанський та Миколаївський райони – Широківську, Березнегуватську, Інгульську та Первомайську громади.

Вночі масованого ракетного обстрілу зазнало місто Баштанка – дві людини загинули, ще дві дістали поранення.

"Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 19 людей. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу", – зазначила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебуває 274 громадянина, які постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП