poshukovtsya-reshtkiv-soldat-na-smert-zasipalo-zemleyu-na-donechchini

Пошуковця останків солдат на смерть засипало землею на Донеччині

 • 10344 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. У Донецькій області на смерть засипало землею пошуковця останків німецьких солдат. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, передає УНН.

"22 серпня... надійшло повідомлення про загибель працівника Гуманітарної організації німецької народної спілки по догляду за військовими похованнями", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що на території міста Костянтинівки проводяться розкопки та ексгумація останків німецьких військовослужбовців, які загинули за часів Другої світової війни. Під час виконання робіт стався обвал ґрунту траншеї, внаслідок чого загинув 30-річний працівник вказаної організації, житель Слов’янська.

На теперішній час проводяться необхідні слідчі заходи, спрямовані на встановлення усіх обставин вказаної трагічної події. За фактом загибелі людини відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у місті Бориспіль Київської області під час проведення ремонтних робіт двох чоловіків засипало землею, один з них загинув.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП