poslablennya-karantinu-v-cherkasakh-dopit-chinovnikiv-perenesli

Послаблення карантину в Черкасах: допит чиновників перенесли

 • 13681 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Допит черкаських чиновників у справі щодо послаблення карантину у місті, який мав відбутися сьогодні - перенесли. Про це журналісту УНН повідомили у пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

"По даному кримінальному провадженню проводять відповідні слідчі дії... Окрім живого спілкування, тобто допитів, вони перенесені на час завершення карантину", - сказали у пресслужбі.

У пресслужбі розповіли, що допити перенесли у зв’язку з карантином, щоб не наражати на небезпеку людей.

"На допит у якості свідків викликалися представники виконавчого комітету (Черкаської міської ради – ред.), - додали у пресслужбі.

Як повідомлялося в УНН, Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за фактом послаблення карантинних заходів у Черкасах. Рішення про пом’якшення обмежень ухвалила міська влада, воно суперечить постанові Кабміну щодо карантинних заходів.

Нагадаємо, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко на фоні відкриття поліцією кримінального провадження щодо пом'якшення карантину у місті оприлюднив у Facebook сфотографовану повістку на своє ім'я про виклик до слідчого на допит.

Українські Національні Новини

Політика