posol-britaniyi-rozpovila-yak-naykrasche-vshanuvati-poleglikh-na-maydani

Посол Британії розповіла, як найкраще вшанувати полеглих на Майдані

 • 6585 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Посол Британії в Україні Джудіт Гоф у своєму мікроблозі у Twitter закликала пам’ятати про тих, хто загинув три роки тому на Майдані і додала, що найкращий шлях вшанувати полеглих активістів на Майдані – це побудувати демократичну Україну, передає УНН.

"Пам’ятаймо про тих, хто загинув 3 роки тому на Майдані, вимагаючи демократичного, європейського майбутнього для України. Найкращий шлях вшанувати полеглих активістів на Майдані – це побудувати інклюзивну, демократичну, квітучу Україну. Британія допомагає", - написала Дж.Гоф.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради України Андрій Парубій звернувся до українців з нагоди Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті героїв Небесної сотні і заявив, що подвиг Небесної сотні став фундаментом оновленої держави.

1/2 Пам’ятаймо про тих, хто загинув 3 роки тому на #Майдан, вимагаючи демократичного, європейського майбутнього для України pic.twitter.com/XmTufw9u2m

— Judith Gough (@JudithGoughFCO) 20 февраля 2017 г.

 

2/2 Найкращий шлях вшанувати полеглих активістів #Майдан – це побудувати інклюзивну, демократичну, квітучу Україну. Британія допомагає

— Judith Gough (@JudithGoughFCO) 20 февраля 2017 г.

 

Українські Національні Новини

Політика