posol-obsye-zaklikav-uspishno-zavershiti-rozvedennya-sil-u-stanitsi-luganskiy

Посол ОБСЄ закликав успішно завершити розведення сил у Станиці Луганській

 • 12514 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Спеціальний представник чинного голови ОБСЄ в Україні та в тристоронній контактній групі посол Мартін Сайдік закликав до успішного завершення розведення сил у Станиці Луганській. Про це УНН повідомляє з посиланням на оприлюднену прес-службою ОБСЄ заяву посла.

"Я щиро вітаю розпочатий сьогодні (26 червня - ред.) процес розведення сил і засобів у Станиці Луганській. Висловлюю свою вдячність сторонам за ухвалення необхідних для цієї важливої події рішень і наполегливо закликаю докласти всіх зусиль, щоб цей процес завершився успішно", - зазначив Сайдік.

Він подякував співробітникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, особисто її голові послу Яшару Халіту Чевіку і його заступниу Марку Етерінгтону за їхнє активне сприяння процесу розведення.

"Сподіваюся, що успішна реалізація цієї операції в Станиці Луганській послужить каталізатором для подальших кроків з мирного вирішення конфлікту на сході України, і, зокрема, для підтвердження прихильності надійному, стійкому і безстроковому перемир'ю", - додав посол ОБСЄ.

Як повідомляв УНН, 26 червня в Станиці Луганській відбулося розведення українських підрозділів.

Стежити за розведенням сил в районі Станиці Луганській спрямовані додаткові патрулі ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Політика