posol-ssha-v-ukrayini-vidreaguvala-na-obstril-chernigova

Посол США в Україні відреагувала на обстріл Чернігова

 • 948469 переглядiв

КИЇВ.20 серпня. УНН. Посол США в Україні Бріджит Брінк заявила, що удари ракетами і дронами по Україні показують, на яке дно опустилася Росія, і вона має це припинити. Про це вона написала у твіттері, передає УНН.

Цитата

"Жахливі новини про сьогоднішній обстріл історичного центру Чернігова. Невинні чоловіки, жінки та діти, які насолоджувались прекрасною суботою – святом в Україні – ніколи не мали бути вбитими або пораненими. Російські ракетні та дронові удари по українських містах, портах та населенню відображають глибину, на яку Росія опустилася, і повинна зупинитися. Разом з народом України ми оплакуємо цю трагедію", — написала Брінк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Наші воїни дадуть відчутну відповідь росії на цей теракт": Зеленський про обстріл Чернігова

Horrified by news of today’s daytime attack on the historic center of Chernihiv. Innocent men, women, and children enjoying a beautiful Saturday - a holiday in Ukraine - should never end up killed or wounded. Russia’s missile and drone strikes on Ukraine’s cities, ports, and…

— Ambassador Bridget A. Brink (@USAmbKyiv) August 19, 2023

Нагадаємо

Унаслідок обстрілу центру Чернігова 19 серпня загинуло семеро мирних людей, серед них – одна дитина. За медичною допомогою звернулися 144 поранених місцевих мешканців. З них 15 дітей та 15 поліцейських. Поліцейські проводять поквартирний обхід, приймають заяви від постраждалих людей.

Українські Національні Новини

Війна