posol-ukrayini-u-ssha-vidreaguvav-na-plan-schodo-krimu

Посол України у США відреагував на "план" щодо Криму

 • 10973 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Посол України у США Валерій Чалий заявив, що останнім часом все активніше "російські агенти", в тому числі й їх "колаборанти з України" намагаються "просунути" у Вашингтоні "плани здачі Криму". Про це український дипломат написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"На тлі появи нових/старих планів здачі Криму і зняття санкцій з Росії, що останнім часом ще активніше намагаються просунути у Вашингтоні російські агенти різних мастей, в тому числі, на жаль, й їх колаборанти з України, заявляю: по-перше, ніякі підступні "компроміси" з агресором не пройдуть, як не пройшли плани умиротворення диктаторського режиму три роки тому, коли герої Небесної сотні та український народ стали на заваді здачі України; по-друге, досягнутий рівень взаємодії з новою адміністрацію США та конгресом дозволяє доводити правдиву інформацію нашим партнерам для виважених оцінок і рішень; по-третє: доки працює злагоджено під керівництвом Президента, підтримці уряду та МЗС України і багатьох наших друзів по всій Америці команда посольства України в США у взаємодї з генконсульствами, почесними консулами, ППУ при ООН, українською діаспорою - всі атаки будуть відбиватися рішуче та ефективно", - зазначив він.

Раніше газета The New York Times повідомила, що особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен брав участь у передачі екс-раднику президента США з безпеки Майклу Флінну плану врегулювання ситуації в Україні і подальшого зняття санкцій з РФ. У цьому контексті називається ім'я народного депутата Андрія Артеменка.

Українські Національні Новини

Політика