posol-ukrayini-v-polschi-putin-vzhe-prograv-diplomatichnu-viynu-a-skoro-prograye-i-militarnu

Посол України в Польщі: путін вже програв дипломатичну війну, а скоро програє і мілітарну

 • 173121 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Посол України в Польщі Василь Зварич заявив, що нинішні події в Україні та світі свідчать про те, що путін вже програв дипломатичну війну і скоро програє мілітарну. Про це інформує УНН з посиланням на “Польське радіо”.

Деталі

Посол України в Польщі Василь Зварич в інтерв'ю для видання Super Express заявив, що «події в Україні та світі свідчать про те, що путін вже програв дипломатичну війну, а скоро програє і мілітарну». Дипломат підкреслив, що необхідно вводити подальші санкції проти росії.

Цитата

«Нас підтримує весь світ і допомагає нам як озброєнням, так і фінансовою та гуманітарною підтримкою. Це означає, що весь світ на боці України, на боці добра. Зло завжди програє. Ми впевнені, що ми переможемо. Це лише питання часу», — сказав посол України в Польщі.

Він зазначив, що Україна сьогодні потребує підтримки у вигляді систем протиракетної оборони та введення подальших санкцій проти росії.

Додамо

Як заявив в інтерв’ю Fox News Міністр оборони Олексій Резніков, Україні необхідні не тільки протиракетні системи ППО, але і ізраїльський “Залізний купол”, який зможе захистити небо від іранських дронів-камікадзе.

Українські Національні Новини

Політика