posolka-ukrainy-v-ssha-vidreahuvala-na-skhvalennia-palatoiu-predstavnykiv-dopomohy-ukraini

Посолка України в США відреагувала на схвалення Палатою представників допомоги Україні

 • 98998 переглядiв

Посол України в США Оксана Маркарова подякувала Палаті представників за ухвалення законопроекту про допомогу Україні, пообіцявши продовжувати докладати зусиль для перемоги України, яка необхідна для того, щоб світ жив за принципом верховенства права.

Посолка України в США Оксана Маркарова подякувала Палаті представників за проголосований законопроєкт щодо допомоги Україні. Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці, передає УНН.

Деталі

Дякую Спікеру, всім співголовам комітетів, кожному і кожній, хто проголосував ЗА. прошу вибачення у всіх колег в Конгресі за мою часто надмірну наполегливість весь цей час, але обіцяю робити це і надалі, бо перемога України потрібна українцям і всьому світу, якщо ми хочемо жити за правилами верховенства права, а не правом сили агресорів і терористів

написала Маркарова.

Вона поінформувала, що документ далі відправляється в Сенат, де і лідер демократів Чак Шумер, і лідер республіканців Мітч Макконел запевнили прем'єра України Дениса Шмигаля у якнайшвидшій підтримці на його прохання пришвидшити ухвалення.

Палата представників США схвалила законопроєкт щодо допомоги Україні20.04.24, 21:07 • [views_0]