posolstvo-avstriyi-v-ukrayini-zaklikaye-ne-brati-priklad-z-pingvina

Посольство Австралії в Україні закликає не брати приклад з пінгвіна (уточнено)

 • 9545 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Посольство Австралії в Україні закликало громадян бути обережними через кригу на вулицях Києва. Про це дипломати написали у Twitter, додавши відеозапис із пінгвіном, що підсковзнувся і впав на кризі, і порадили не брати з нього приклад, передає УНН.

"Погода у Києві напрочуд крижана, тому, будь ласка, не беріть приклад з цього пінгвіна, будьте обережні на дорозі!", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, активний циклон, що зайшов в Україну, спричинив складні погодні умови. На ранок середи обмежень на проїзд всіма дорогами державного значення немає, заторів не зафіксовано, за винятком тимчасових ускладнень руху великовагових автомобілів на низці доріг у Київський, Вінницький та Черкаський областях, а також на виїзді з Чернівців.

We know that the weather in #Kyiv is wonderfully icy, so please don't follow this's example, stay cautious on the roads!/ Погода у Києві напрочуд крижана, тому, будь ласка, не беріть приклад з цього, будьте обережні на дорозі! pic.twitter.com/NsCGkvWoc9

— Aus Emb Ukraine (@AUinUA) February 13, 2019

Українські Національні Новини

Суспільство