postaviti-polyakam-ta-litovtsyam-0-na-yevrobachenni-tse-duzhe-soromno-ministr-kulturi-vidreaguvav-na-otsinki-zhyuri-vid-ukrayini

Поставити полякам та литовцям 0 на Євробаченні це дуже соромно: міністр культури відреагував на оцінки жюрі від України

 • 369560 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Поставити полякам та литовцям 0 на Євробаченні це дуже соромно. Народ України вам поставив 12! На цьому наголосив міністр культури Олександр Ткаченко, коментуючи оцінки, які жюрі від України надали Польщі та Литві, передає УНН.

Цитата

"Хочу звернутись до наших найближчих друзів у Європі та висловити свою особисту позицію щодо оцінки, яку жюрі від України надали Польщі та Литві.

Ця оцінка в жодному разі не відображає наше реальне відношення до вас, до наших найближчих друзів у Європі.
Так, британці були круті та стали другими. Але поставити полякам та литовцям 0 це дуже соромно. Народ України вам поставив 12!" - написав Ткаченко.

Додамо

Міністр наголосив, що підтримка Польщі та Литви для України є неоціненною.

"Наша вдячність та прихильність до вас - є такою ж. І хоча конкурс не є політичним, то це і не політика - це дружба, це спільні цінності, це всебічна підтримка у всіх сферах. І сподіваюсь, що це все на довгі довгі роки.

Дорогі польський та литовский народи, ми вам безмежно вдячні, наша перемога - спільна. Як у Євробаченні, так і та, яка буде над ворогом", - резюмував міністр.

Нагадаємо

Україна на Євробаченні отримала від жюрі Польщі та Литви - найвищі бали, у той час українське жюрі відповіло сусідам "0". Ситуація збурила мережу і користувачі розкритикували українське жюрі за такі оцінки. 

Раніше

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2022”, який цьогоріч проходив у італійському Турині, став український гурт Kalush Orchestraз піснею “Stefania”.

Українські Національні Новини

Суспільство