postilna-bilizna-kovdri-podushki-vid-pochatku-viyni-mkhp-nadav-gumanitarnoyi-dopomogi-na-800-tis-grn

Постільна білизна, ковдри, подушки: Від початку війни МХП надав гуманітарної допомоги на 800 тис. грн

 • 576160 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Від початку війни благодійний фонд "МХП-Громаді" надав гуманітарної допомоги у вигляді постільної білизни, ковдр, подушок, пледів та посуду загальною вартістю 800 тис. грн. Про це повідомляє пресслужба фонду, передає УНН.

Цитата

"Можна по-різному піклуватися про вимушено переміщених осіб, зокрема надати їм прихисток, забезпечити продуктами харчування, одягом, засобами гігієни чи доставити для них гуманітарний вантаж, який передають з-за кордону наші європейські сусіди.

Проте не менш важливими залишаються засоби та речі для облаштування побуту таких людей: це і постільна білизна, ковдри, подушки, пледи і обов’язково посуд. Від початку війни на такі потреби ми спрямували понад 800 тис. грн", - розповіли у фонді.

Там уточнили, що допомогу у вигляді постільної білизни та кухонного приладдя, зокрема, отримали і вимушено переміщені особи, які зареєструвалися на території Колківської ОТГ, що на Волині. Переселенці з Харкова, Слов’янська, Херсона нині проживають у шкільному гуртожитку, обласному санаторії та в приватних будинках, поінформували у фонді.

"Понад 650 людей, які на власні очі бачили пекло, знайшли сьогодні прихисток, а разом з ним і небайдужість та милосердя жителів Колківської громади", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Благодійний фонд "МХП-Громаді" спільно з БФ "СпівДія" доставили понад 180 тонн гуманітарної допомоги з країн Європи.

Загалом з 24 лютого МХП передало на допомогу країні (за даними на середину квітня) - 12 млн дол.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство