postpred-siriyi-pri-oon-ne-doviryaye-namiram-ssha-schodo-vivedennya-viysk

Постпред Сирії при ООН не довіряє намірам США щодо виведення військ

 • 7694 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Сирія сумнівається в істинності намірів президента США Дональда Трампа вивести американські війська з території країни. Про це повідомляє УНН із посиланням на заяву журналістам постпреда Сирії при ООН Башара Джаафарі.

"Спочатку нам треба переконатися, що це дійсно станеться. Президент (США Дональд Трамп - ред.) сказав, що виведення військ може затягнутися до 100 днів, так що давайте почекаємо, чи буде це рішення втілене у життя", - сказав він, відповідаючи на прохання прокоментувати рішення про виведення військ США з Сирії.

Джаафарі нагадав, що раніше вже були прецеденти, коли США повідомляли про виведення своїх військ з інших країн, але це рішення залишалося нереалізованим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США мають інші інтереси в Сирії окрім припинення війни

Нагадаємо, Сполучені Штати готуються до виводу всіх військ з Сирії. Президент Трамп написав у Twitter, що терористичне угрупування “Ісламська держава” зазнало поразки в Сирії, і це була “єдина причина присутності там” американських військових. За словами американських офіційних осіб, виведення військ чисельністю понад 2 тис. Осіб триватиме від 60 до 100 днів.

Українські Національні Новини

Новини Світу