postrazhdali-vid-vibukhu-na-azs-u-kropivnitskomu-otrimayut-groshovu-dopomogu

Постраждалі від вибуху на АЗС у Кропивницькому отримають грошову допомогу

 • 7781 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Кропивницькому міська влада надасть грошову допомогу постраждалим від вибуху на АЗС. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт міської ради міста Кропивницького.

Повідомляється, що сьогодні, 29 березня, у міськраді відбулася робоча нарада, присвячена питанням обстеження території, прилеглої до місця пожежі, яка трапилася внаслідок вибуху скрапленого газу по вулиці Київській.

За словами міського голови Андрія Райковича, буде створена робоча група, яка ретельно проінспектує кожен житловий будинок у приватному секторі, визначить, у разі необхідності, ступінь його пошкоджень і вартість відновлювальних робіт.

Після складання списку постраждалих будинків, коштом міського бюджету мешканцям нададуть грошову допомогу для проведення необхідних ремонтних робіт.

"Ми не повинні залишити людей з бідою сам на сам. І маємо допомогти не лише фінансово: мешканці потребують юридичної, соціальної і психологічної допомоги, і вони повинні її отримати у повному обсязі", - зазначив Райкович.

Зазначається, що у закладах комунальної власності вже провели необхідні обстеження приміщень після вибуху.

За інформацією начальника управління освіти Лариси Костенко, у ЗОШ №20 поміняли вісім розбитих вікон. У місцевому дитячому садочку, де вибуховою хвилею порозбивало вікна, вирішили не обмежуватися заміною скла, а замовили сучасні, енергоощадні склопакети.

У багатоквартирних житлових будинках, які обслуговують ЖЕО, довелося засклити три вікна.

Окремо Райкович наголосив на необхідності проведення повного і об’єктивного розслідування всіх обставин виникнення надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, у Кропивницькому 27 березня стався вибух на автомобільній заправці

Внаслідок вибуху постраждали четверо осіб

Як повідомляв УНН, за вибух у Кропивницькому оголосили підозру двом особам

Українські Національні Новини

Суспільство