potepliye-do-11-sinoptiki-dali-prognoz-do-kintsya-tizhnya

Потепліє до 11°: синоптики дали прогноз до кінця тижня

 • 19170 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. По Україні у дві наступні доби очікується погода переважно без опадів, у неділю пройдуть дощі. Морози послабуть, і температура повітря місцями підніматиметься до 11 градусів із позначкою "плюс". Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, у наступні дві доби, 22-23 січня, по Україні без опадів, лише на Закарпатті та в Карпатах невеликий дощ, в неділю, 24 січня, в Україні, крім сходу, пройдуть невеликі, в західних областях помірні дощі, в горах з мокрим снігом.

Завтра, 22 січня, у Карпатах, у вихідні в південній частині, в неділю також і в більшості центральних та північних областей місцями пориви південного вітру 15-20 м/с.

Температура найближчої ночі від 1° тепла до 5° морозу, на сході країни 7-12° морозу, 23-24 січня в більшості областей від 5° тепла до 1° морозу; вдень 1-7° тепла, у південній, завтра і в західній частині 5-11°.

Додамо, по Україні вже з середини листопада розігралася зимова погода. У ніч на 19 листопада в Україні були значні температурні контрасти - на заході та півдні +5°, на сході -20°. Також морози "вдарили" в Україні минулого тижня.

При цьому синоптики спрогнозували відлигу ще до вихідних.

Українські Національні Новини

Суспільство