potop-u-londoni-perekriti-vulitsi-ne-pratsyuyut-stantsiyi-metro

Потоп у Лондоні: перекриті вулиці, не працюють станції метро

 • 20829 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Сильні зливи та грози спричинили серйозні повені в окремих районах Лондона. Про це пише УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Повідомлялося, що транспортні засоби опинились під водою, яка також торкнулася ліній метро. Чиновники не рекомендують їздити в небезпечних умовах.

Багато доріг у столиці закрито, на деяких маршрутах великі затримки. Вісім станцій метро та одна наземна станція також не працюють.

Один із жителів Лондона сказав, що повінь була найгіршою з усіх, що він зазнав у місті, і описав, що “автобуси стояли розбиті у воді”.

Flooding at Pudding Mill Lane. Never seen anything like this before. #LondonFlooding pic.twitter.com/3yMjfFLXsW

— Dominic Buxton (@DominicBuxton) July 25, 2021

На більшій частині південно-східної Англії діє попередження про бурхливу грозу, в деяких районах прогнозується кількість опадів від 75 до 100 мм (3 дюйма до 4 дюйма).

Агентство з охорони навколишнього середовища видало два попередження про повені в районах Лондона поблизу Беверлі-Брук у Вустер-Парку та Вест-Барнс.

Нагадаємо

Щонайменше 159 людей втратили життя внаслідок повеней та зсувів ґрунту після сильних злив у Індії. Нова повінь знову затопила райони Бельгії і змила автомобілі.

Українські Національні Новини

Новини Світу