poveni-v-irani-kilkist-zhertv-zrosla-do-62-osib

Повені в Ірані: кількість жертв зросла до 62 людей

 • 12078 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Кількість жертв повені в Ірані зросла до 62 осіб, ще 478 постраждали. Про це повідомляє УНН з посиланням на Anadolu Agency.

Згідно з інформацією видання, кількість жертв повені в Ірані продовжує зростати і становить вже 62 людини, ще 478 постраждали.

"Жертвами стихії стали 21 людина в місті Шираз провінції Фарс, 14 - в провінції Лорістан, вісім - в провінції Гулістан, п'ять - в провінції Мазендеран і Хамадан, 3 - в провінції Північний Хорасан, по 2 людини - в провінціях Кохґілує і Боєрахмед, а також по одному - в провінціях Храсан Резеві, Керманшах, Хузестан, і Сімнан ", - повідомив глава Інституту судової експертизи Ірану Ахмед Шуджаі.

У той же час через загрозу прориву дамби на річці Дез і Кархех в південно-західній провінції Хузестан евакуйовано 96 населених пунктів.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що через проливні дощі, що продовжуються в західних провінціях Ірану протягом двох тижнів, виявилися затопленими великі території. Сильні повені завдали шкоди міській і сільській інфраструктурі, пошкоджені будівлі та ферми. В результаті катаклізму загинуло 57 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу