poveni-v-turetskikh-provintsiyakh-yaki-postrazhdali-vid-zemletrusu-vbili-14-lyudey

Повені в турецьких провінціях, які постраждали від землетрусу, вбили 14 людей

 • 765404 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Повені, спричинені зливами, обрушилися на дві турецькі провінції, які постраждали від катастрофічного землетрусу минулого місяця, внаслідок чого загинули щонайменше 14 людей. Про це інформує HaberTurk, передає УНН.

Деталі

За словами міністра внутрішніх справ Сулеймана Сойлу, рятувальні команди все ще шукають п'ятьох людей, які зникли безвісти в трьох місцях.

Сойлу сказав, що 12 людей загинули внаслідок повені у південно-східній провінції Шанліурфа, а двоє інших загинули у сусідній провінції Адьяман.

За повідомленням телеканалу HaberTurk, в Адьямані постраждалі втопилися після того, як хвиля змила контейнерний будинок, в якому жила родина тих, хто вижив після землетрусу.

Серед жертв у Шанліурфі були п'ять сирійських громадян, тіла яких були виявлені в затопленій підвальній квартирі, і ще двоє людей, які загинули у фургоні, що застряг у підземному переході.

Турецька агенція з ліквідації наслідків стихійних лих повідомила, що у рятувальних роботах у кожній з двох провінцій брало участь понад десяток професійних водолазів.

Додамо

Землетрус магнітудою 7,8 стався у деяких частинах Туреччини та Сирії 6 лютого, внаслідок чого загинуло понад 52 000 осіб — переважна більшість у Туреччині. Понад 200 000 будівель у Туреччині або впали, або серйозно постраждали.

Українські Національні Новини

Новини Світу