povin-na-prikarpatti-pidtopila-190-budinkiv

Повінь на Прикарпатті підтопила 190 будинків

 • 12884 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. У зв'язку з випадання опадів у вигляді дощу, місцями дуже сильного, на території Івано-Франківської області підтоплено 190 житлових, адміністративних та виробничих будинків. Про це повідомили у прес-службі ДСНС, передає УНН.

"Всього підтоплено: 190 житлових, адміністративних та виробничих будинків, 1324 присадибні ділянки, розмито на річках – 9 ділянок берегу, 5 берегоукріплень, 1 дамбу, пошкоджено 8 автомобільних мостів та 1 пішохідний, які сполучають сільські місцеві дороги з приватними присадибними ділянками. Проїзд пошкодженими мостами забезпечений. Зруйновано 5 автомобільних доріг, сполучення з житловими будинками в наявності по інших вулицях даних населених пунктів, пошкоджено – 25 ділянок автодоріг", – йдеться в повідомленні.

Станом на 8:00 1 липня спостерігалися підтоплення в місті Калуш, селищі Богородчани, в Рожнятівському, Долинському та Калуському районах, а також на території Яремчанської міської ради.

До проведення робіт з відкачування води залучили 11 одиниць техніки та 48 рятувальників особового складу підрозділів У ДСНС в області. Вони відкачали 900 м куб. води.

Роботи з відкачування води тривають. Частково підтопленими залишаються окремі підвальні приміщення житлових будинків.

Нагадаємо, через падіння дерева, яке повалили сильна злива та пориви вітру, корпус Запорізької районної лікарні залишився без світла

Українські Національні Новини

Кримінал та НП