povin-u-indiyi-kilkist-zagiblikh-zrosla

Повінь у Індії: кількість загиблих зросла

 • 9194 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. До теперішнього моменту число загиблих в результаті повеней за час сезону дощів в Індії перевищило 1400 осіб. У найбільш постраждалому від стихії штаті Керала загинули 488 осіб. Про це повідомило в понеділок Міністерство внутрішніх справ країни, передає УНН з посиланням на Сіньхуа.

Згідно з опублікованими державним центром швидкого реагування на надзвичайні ситуації МВС Індії даними, в штаті Керала на півдні країни сталася найсильніша за останні сто років повінь. Від розгулу водної стихії постраждали 5 млн 411 тис. осіб з 14 повітів. Табори центрів з надання допомоги в ліквідації наслідків стихійних лих переповнені, знищено понад 57 тис. гектарів сільськогосподарських культур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повінь у В'єтнамі: є перші жертви

Штати Уттар-Прадеш і Західна Бенгалія також серйозно постраждали від повеней. Понад 200 осіб загинуло, знищено близько 100 тис. гектарів сільськогосподарських культур.

З червня по вересень в Індії настає сезон дощів, під час якого часто відбуваються повені, зсуви та інші стихійні лиха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повінь в Камбоджі забрала життя понад 30 осіб

Нагадаємо, кількість жертв сильних дощів і викликаних ними повеней в індійському штаті Керала досягла 445 чоловік, ще 15 вважаються зниклими безвісти.

Як повідомляв УНН, масштабна повінь в Лаосі забрала життя 46 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу