povin-v-belgiyi-zabrala-zhittya-vzhe-31-lyudini-sche-163-vvazhayutsya-zniklimi-bezvisti

Повінь в Бельгії забрала життя вже 31 людини, ще 163 вважаються зниклими безвісти

 • 35297 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Міністерство внутрішніх справ Бельгії повідомило про 31 підтверджену смерть в країні після жахливих повеней останніх днів, передає УНН з посиланням на L'Echo.

Деталі

Згідно з останніми підрахунками МВС країни, кількість підтверджених смертей в Бельгії після повеней останніх днів становить 31 особу. А ще 163 людини також вважаються зниклими безвісти.

Представник бельгійського кризового центру, який централізує дані на національному рівні, сказав, що сподівається, що занепокоєння може бути знято стосовно "більшості" з цих "потенційно зниклих безвісти" людей. "Ми сподіваємося, що ми просто не можемо з ними зв'язатися", - сказав він.

"Багато людей наразі позбавлені засобів зв'язку через втрату телефону або відсутність можливості для підзарядки акумулятора. Деякі з них також були доставлені в лікарню без документів, що засвідчують особу", - йдеться в повідомленні кризового центру, яке цитує видання.

Зазначається, що погода по всій країні покращилася з закінченням опадів в п'ятницю, появою сонця і приходом "літніх температур" у суботу. В результаті рівень річок впав, відкривши пустельний ландшафт. В цілому постраждали близько 120 муніципалітетів по всій країні.

Доповнення

Кількість загиблих в результаті повеней у Західній Європі в неділю перевищила 180 осіб. Загальна кількість жертв повеней в Німеччині досягла як мінімум 156 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу