povitryani-sili-kiyiv-atakuyut-naychastishe

Повітряні сили: Київ атакують найчастіше

 • 702720 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Столицю під час ракетних ударів армії рф атакаують найчастіше, але ставитися до цього треба спокійно, бо очевидно, що це спонукає до кращого захисту, і дискусії на цю тему лише нервують суспільство, зазначив в ефірі телемарафону речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише УНН.

Цитата

"Дискусії, безумовно небезпечні, у плані інформації, люди починають відповідно реагувати. Трапляються хвилі не перший раз. Треба спокійно до цього відноситись. Військове керівництво і вище керівництво держави знає де, кого і скільки, і чим атакують. Скільки взяв на себе ударів Київ - треба порахувати. Київ атакують найчастіше, а де атакують найчастіше - треба і більше захисту. Це зрозуміло і очевидно має бути всім", - зазначив Юрій Ігнат.

Доповнення

Як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, у небі над Україною в ніч на 18 травня Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України, знищено 29 крилатих ракет з 30. Також збито два ударних БпЛА Shahed-136/131 та два розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти втрачають ініціативу в районі Бахмута - ISW

Українські Національні Новини

Війна