povniy-farsh-cholovik-namagavsya-v-inomartsi-provezti-do-rumuniyi-valyuti-na-ponad-1-3-mln-griven

"Повний фарш": чоловік намагався в іномарці провезти до Румунії валюти на понад 1,3 млн гривень

 • 11785 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. На пункті пропуску "Порубне", що на кордоні з Румунією, затримали жителя Чернівецької області в автомобілі якого знайшли 39 тисяч євро дрібними купюрами. Автомобіль та кошти були вилучені. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

"Нашпигований валютою автомобіль Audi виявили учора ввечері у пункті пропуску "Порубне". Транспортним засобом їхав з Румунії 29-річний житель Чернівецької області. Під час поглибленої перевірки автівки оглядова група знайшла заховані за обшивкою стелі 39090 євро дрібними купюрами", - заявили у ДПСУ.

Валюту, гривневий еквівалент якої складає понад 1 млн 329 тис. гривень вилучили разом з транспортним засобом, який оцінили у 280 тис. гривень. Тобто, загальна сума "збитків" порушника склала 1,609 мільйона гривень.

Нагадаємо, нещодавно у Волинській області на пункті пропуску "Ягодин" затримали вантажівку з Нідерландів, у середині якої знаходилось 20,5 тонн какао порошку на суму понад 4,7 мільйона гривень.

У пункті пропуску "Гоптівка" донеччанин намагався провести через кордон таблетки, приклеєні до тіла під спідньою білизною.

Як повідомлялося раніше в УНН, у "Борисполі" українка намагалася провезти контрабандну готівку з ОАЕ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП