poyizd-spoluchennyam-lviv-moskva-zakidali-kaminnyam

Поїзд сполученням Львів-Москва закидали камінням

 • 25655 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. У неділю, 8 березня, невідомі особи кинули каміння у вікно вагона № 4 поїзда № 74 Львів — Москва. Ніхто з пасажирів не постраждав. Про це УНН повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Випадок стався на дільниці Фастів — Київ регіональної філії "Південно-Західна залізниця" під час прямування поїзда. У результаті акту вандалізму розбите вікно.

За даним випадком вандалізму залізничники викликали працівників поліції, було складено акт про правопорушення. Збитки уточнюються.

У пресслужбі нагадали, що подібний випадок стався 3 березня цього року на перегоні Київ-Волинський — Київ-Пасажирський регіональної філії "Південно-Західна залізниця", коли невідомі особи розбили вікно у вагоні № 2 поїзда № 764 Одеса — Київ під час руху.

В Укрзалізниці зауважують, що випадки закидання камінням пасажирських вагонів непоодинокі, їх кількість збільшується під час шкільних канікул.

Як повідомляв УНН, у Києві вандали розмалювали один із вагонів на Київській дитячій залізниці, що завдало збитків у розмірі 150 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП