pozachergove-zasidannya-vru-vidbudetsya-zavtra-zelenskiy

Завтра відбудеться позачергове засідання ВРУ - Зеленський

 • 19682 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у понеділок, 30 березня. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні у неділю інформує УНН.

"Також хочу зупинитись на позачерговому засіданні Верховної Ради України, яке має відбутися вже завтра. Наша країна через коронавірус фактично опинилась на роздоріжжі і має два шляхи: перше - це ухвалення двох життєвоважливих законів, після чого ми отримуємо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів у розмірі (щонайменше) 10 млрд доларів США. Це потрібно для стабілізації економіки та подолання кризи. Інакше - другий шлях: провал цих законів, після - занепад економіки і навіть загроза дефолту", - повідомив Президент.

За словами Президента, Офіс Президента робив "все, що від нас залежало" останні кілька тижнів і таким чином команда Зеленського домовилась про фінансову підтримку для України.

"Ми з урядом обрали свій шлях. Тепер черга за вами, шановні народні депутати. Вся відповідальність завтра лягає саме на ваші плечі: завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. І хоч ви всі завтра будете в масках, народ зрозуміє "хто є хто". Усвідомте свою відповідальність - оберіть правильний шлях", - повідомив глава Держави.

Як повідомлялося раніше в УНН, рішення, де саме проводити позачергове засідання ВР, ще не прийнято - Разумков.

Українські Національні Новини

Політика