pozachergovi-vibori-prikordonnikam-doruchili-sfokusuvatisya-na-kordoni-z-rf-i-pridnistrovyam

Позачергові вибори: прикордонникам доручили сфокусуватися на кордоні з РФ і Придністров’ям

 • 9737 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Першочерговим завданням для Держприкордонслужби на позачергових виборах в Україні стоїть приділити особливу увагу ділянці кордону з Росією та невизнаним Придністров’ям. Про це на брифінгу щодо роботи правоохоронних органів у період виборчої кампанії та реагування на порушення виборчого законодавства сказав радник міністра внутрішніх справ – голова координаційного штабу МВС Іван Стойко, передає кореспондент УНН.

"Якщо говорити про проведену роботу – вона справді колосальна. Ми націлюємо Нацгвардію, Нацполіцію, прикордонників, ДСНС на ефективність", - сказав Стойко.

Він запевнив, що Нацгвардія, Нацполіція робить все для того, щоб вдосконалити свою роботу.

"Першочергові завдання: для Нацполіції – безпека, правопорядок, для Нацгвардії – захист дипустанов, охорона державних об’єктів, прикордонна служба – завдання, що стоять на перетині кордону, на лінії розмежування в напрямку чи то Криму, чи то Росії, або Придністровської невизнаної республіки", - підкреслив радник міністра.

Нагадаємо, раніше у МВС назвали основні виклики та загрози, які Міністерство вбачає у виборчій кампанії на позачергових парламентських виборах.

Як повідомляв УНН, через вибори з 15 липня поліцію переведуть на посилений режим.

Українські Національні Новини

Політика