pozhezha-na-naftobazi-u-bryansku-u-zelenskogo-kazhut-scho-vinna-karma

Пожежа на нафтобазі у Брянську: у Зеленського кажуть, що винна карма

 • 1204191 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк припускає втручання карми у пожежі на нафтобазах в російських містах та на крейсері "москва". Про це він написав в своєму Twitter, пише УНН.

Цитата

"Бєлгород, "Москва", Брянськ. Постійні "виробничі ексцеси". І як тут не повірити в карму за вбивства українських дітей? Цікаво інше. Багато хто ще готовий заплющувати очі на фінансування тероризму, купуючи російську нафту. Та чи має Європа залежати від країни, де все поступово самознищується?" - пише Подоляк.

Контекст

Як стало відомо сьогодні з російських ЗМІ, у рф загорілося на нафтобазі у Брянську.

РосЗМІ повідомляють, що місцева влада рапортує про те, що "загорілися резервуари на нафтобазі". Нібито у районі "Дружби". Горить й інший об'єкт, дані про який поки не підтверджені, але ширилась інформація, що це може бути ракетний арсенал.

Раніше

1 квітня повідомлялося про те, що у Бєлгороді горіла нафтобаза. Російська сторона заявляла, що нібито удару завдали з українських військових вертольотів. У Міністерстві оборони України заявили, що Україна не підтверджує та не спростовує причетність до пожежі на нафтобазі у російському Білгороді.

Українські Національні Новини

Політика