pozhezha-na-shakhti-pavlogradvugillya-na-pidpriyemstvi-rozpovili-pro-stan-girnikiv

Пожежа на шахті "Павлоградвугілля": на підприємстві розповіли про стан гірників

 • 8745 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Двоє гірників, які постраждали під час пожежі на шахті ім. М.І. Сташкова, вийшли на роботу, троє планують приступити до роботи найближчими днями, ще один зараз перебуває у лікарні. Про це повідомили в прес-службі ДТЕК Павлоградвугілля, передає УНН.

"Статус на 11:00 про НП на шахті ім. М.І. Сташкова. З шістьох шахтарів, які вчора звернулися до лікарні зі скаргами, двоє вже вийшли на роботу, троє планують приступити до роботи у свої зміни завтра-післязавтра. Один постраждалий, який скаржився на першіння в горлі через дим, перебуває у Тернівській міськлікарні, опіків у нього немає", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, адміністрація ДТЕК Павлоградвугілля прийняла рішення ізолювати аварійну ділянку шляхом зведення двох перемичок.

"На даний момент виконуються роботи з підготовки до їх зведення. З метою локалізації пожежі і перешкоди його поширенню, навколо аварійної ділянки створена водяна завіса", - зазначили на підприємстві.

У ці дні підприємство не буде працювати з видобутку і проходки.

"У шахті знаходяться лише представники ВГРЗ і співробітники, які залучені до ліквідаційних робіт", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у селі Мар'їна Роща Петропавлівського району на шахті ім. М.І. Сташкова ПАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" в результаті короткого замикання силового кабелю сталася пожежа. В результаті 6 гірників з легкими травмами були госпіталізовані в лікарню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП