pozhezha-na-teritoriyi-kiyevo-pecherskoyi-lavri-zagalom-postrazhdalikh-4-troye-z-nikh-u-likarni

Пожежа на території Києво-Печерської лаври: загалом постраждалих 4, троє з них - у лікарні

 • 16580 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Внаслідок пожежі, яка сталася напередодні на території Києво-Печерської лаври, постраждало четверо осіб, троє з яких госпіталізовано до лікарні. Про інформує ДСНС України, пише УНН.

Цитата:

“Внаслідок пожежі постраждало 4 особи (3 особи госпіталізовано до лікарні, 1 особа від госпіталізації відмовилась)", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Йдеться про пожежу, яка сталася 4 листопада о 13:45 на другому поверсі корпусу № 68 на території Києво-Печерської лаври у Києві. Вогонь поширився на покрівлю. О 14:45 підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано на площі 90 кв. м. Вогнем пошкоджено покрівлю та внутрішнє оздоблення приміщення.

Доповнення

Під час пожежі на території Києво-Печерської Лаври священнослужитель відідбрав телефон у журналіста, який знімав пожежу. Поліція відкрила провадження.

Попередньо правоохоронці встановили, що священнослужителі заважали працювати журналісту та намагалися відтіснити його з місця проведення відеозйомки, а також відібрати телефон.

Священику загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП